SEO (Google)

Hoger in de gratis resultaten van Google!

Ik wil hoger in……… Google!

Alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo hebben gratis zoekresultaten waarop websites en andere content wordt gepresenteerd in een volgorde die de zoekmachine het meest relevant vind voor de (be)zoeker. Een relevante en vindbare website realiseren we met zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), kun je je website hoger in de gratis zoekresultaten laten verschijnen. Door slim aan de slag te gaan met SEO krijg je stapje voor stapje hogere rankings. Die hoge rankings zorgen maand na maand voor honderden of duizenden nieuwe bezoekers.

zoekmachines belonen namelijk websites waarvan (be)zoekers blijkbaar vinden dat deze heel nuttig is. SEO is eigenlijk de kunst en wetenschap om de behoefte van de zoekers te vervullen. Doe jij dit goed, dan doet de zoekmachine jou goed!

Zoekmachineoptimalisatie kunt u in principe zien als een vorm van onbetaald adverteren.

Slimmer, sneller en beter vindbaar in Google door te investeren in SEO

Wat is SEO? Nou… Zoekmachine-optimalisatie bestaat uit grofweg;

  • het maken van betere webpagina’s (SEO copywriting)
  • het afstemmen van webpagina’s op de behoefte van zoekers
  • zorgen dat de zoekmachine jouw website ziet zoals jij hem ziet (techniek)
  • zorgen dat jouw website heel gemakkelijk en logisch te gebruiken is
  • het beter zichtbaar maken van jouw webpagina’s en jouw website.

 

Kortom; een betere website maken voor (be)zoekers!

Waarom SEO inzetten? Hier zijn 4 feiten afkomstig van Google zelf

Er zijn meer dan

3 BILJOEN

Google zoekopdrachten per dag!

Meer dan

95%

Internetters gebruikt Google

Er wordt door

75%

Geklikt op de 1e pagina van de zoekresultaten

Er wordt door

42%

Geklikt op de top posities, 1 t/m 3!

Geïnteresseerd in SEO en mogen wij dit voor je doen?

JOUW VOORDELEN!

Hoe nemen we dit uit handen?

JOUW VOORDELEN

Samen gaan we voor het beste resultaat. SEO is dus een lange termijn investering waarna door goed de laatste ontwikkelingen te volgen en toe te passen de website structureel hoger komt in de gratis zoekresultaten. We hanteren een transparante werkwijze waarbij we je doelen en wensen in kaart gaan brengen. Na ons gesprek gaan we aan de slag met een uigebreid vooronderzoek waaruit alle online mogelijkheden komen. Deze complete analyse presenteren we in een persoonlijke online strategie. We lichten alles helder toe waarna je zelf kies wat je wilt onthouden. We nemen daarna graag al het werk uit handen waarbij we je altijd op de hoogte houden.

Dan de allerbelangrijkste reden waarom we een goede en langdurige samenwerking zo belangrijk vinden: Online marketing is een doorlopend proces. Het is een combinatie van meten, verbeteren en optimaliseren. Een goede online vindbaarheid gaat niet over één nacht ijs. Dit zeggen we niet omdat het kan of omdat het goed staat. Nee, hier zijn wij van overtuigd zelfs!