Team Dubbel & Dwars

Online Oplossingen

WEBDESIGN – SEO – SOCIAL MEDIA – SEA

 

DIT IS TEAM DUBBEL & DWARS

 
1 + 1 = 3 wanneer beide partijen in een samenwerking doen waar ze goed in zijn. Ons unieke concept betekent in de basis dan ook dat we jou je gehele ondernemersbestaan willen ontzorgen op het gebied van alle online mogelijkheden. Wij vinden dat je ondernemer bent geworden om je eigen passie uit te voeren, dit maakt je uniek en specialist op jouw gebied, laten wij dit nu net zijn voor al je online oplossingen.

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes. (Henry Ford)

TEAMLEADER – CREATIEF OP HET WEB – WORDPRESS EXPERT – SEO GOEROE

 

Kevinde Widt

 
Ondernemend baasje, altijd online op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, barst van energie, stiekem één van de Tweakers Geeks, zit ook thuis moeilijk stil, is daarom voorzitter van de badmintonvereniging, lid van een carnavalsvereniging én voetbalt graag in zijn vrije tijd.

Bovenal ook apetrots op het toffe team waarmee klanten echt goed worden geholpen zoals niemand anders doet!

SEO SPECIALIST – CONVERSIE KNALLER – ACCOUNTMANAGER – COMMERCIEEL DIRECTEUR

 

Teun de Vries

 
Sociaal, aan is gaan, alles is mogelijk en het klantbelang staat altijd bovenaan! Kan een aardig potje voetballen en komt graag samen met zijn vriendin en vrienden in het Bredase borrelleven.

Een echte aanvulling binnen het team met zijn commerciële skills, ook voor de klant! Geen conversie mogelijkheid blijft onbenut voor meer leads of duidelijke doelen, een echte spits dus!

CONTENT CREATOR – GRAFISCH VORMGEVER – COMMUNITY MANAGEMENT

 

Yazz Djorai

Gezelligheidsdier, studiebol crossmediale communicatie, drinkt zelfs thee als het buiten 25°C is, een dag geen kaas gegeten is een dag niet geleefd, doorgewinterde OV reizigster, heeft Surinaams bloed maar is altijd op tijd, herkenbaar aan een grote bos haar.

SOCIAL EXPERT – CONTENT MARKETEER – COMMUNITY MANAGEMENT – SOCIAL ADVERTISING

 

Bente Hemmes

 
Spontaan, type-handen-uit-de-mouwen, staat graag achter het fornuis, gek op haar auto, dol op tennis en Crossfit, leest in de vrije uurtjes graag een boek of magazine, laat zich vaak opsluiten in een escaperoom, zegt nooit ‘houdoe’ en heeft nog héél veel vakantiebestemmingen op haar bucketlist.

SEO SPECIALIST – 24/7 GOOGLE WATCHER – CONTENT MANAGER

 

René Boonenkamp

 
volgt z.s.m.

SSEA SPECIALIST – SEO LEADER – ACCOUNTMANAGER

 

Giel Damen

 
volgt z.s.m.

Al interesse in een samenwerking?

Uniek & Persoonlijk – Waarom we dat nu precies zijn

Wij van Dubbel & Dwars Online oplossingen hebben als visie dat een langdurige samenwerking van ondernemers die in hun eigen kennis, kracht en kunde geloven, wel moet leiden tot succes! 1 + 1 = 3 wanneer je eerlijk en transparant kan en wil zijn tegen de ander. Ons unieke concept betekent in de basis dan ook dat we jou je gehele ondernemersbestaan willen ontzorgen op het gebied van alle online mogelijkheden. Wij vinden dat je ondernemer bent geworden om je eigen passie uit te voeren, dit maakt je uniek en specialist op jouw gebied, laten wij dit nu net zijn voor al je online oplossingen.
Hoe we dat doen

Geen handleidingen, online wizards of standaard voorbeelden om je op weg te helpen. Bij de belofte om alles voor je op te lossen, bedoelen we ook alles! Wij geloven dat iedere iedere oplossing uniek is omdat iedere ondernemer dat ook is. De perfecte samenstelling van de ideale online mogelijkheden is voor iedere ondernemer anders, dan is een standaard pakket aanbieden toch raar? We kiezen dus samen wat bij je past en wat je nodig hebt. Wij creëren met jou als regisseur. Maar dit is nog maar het begin. Stilstand is achteruitgang en daar houden we niet van. Samenwerken kent geen einde. We blijven dan ook alles perfect voor je regelen in de toekomst. Vragen, opmerkingen of aanpassingen doe je gewoon via Whats App en je krijgt direct reactie. Dat is pas ontzorgen volgens ons!

Meedenken, meedoen en vol energie snel kunnen schakelen. Daar worden wij blij van!

ONZE BELOFTE AAN JOU!

DIRECT CONTACT

Geen accountmanagers of relatiebeheerders en al helemaal geen belmenu. Je bereikt ons gewoon direct via Whats App, e-mail of telefoon. Wijzigingen of vragen, beide is geen probleem! Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan komen we toch gewoon even langs. Bij ons staat de koffie ook altijd klaar!

ONTZORGEN (1 + 1 = 3)

Geen accountmanagers of relatiebeheerders en al helemaal geen belmenu. Je bereikt ons gewoon direct via Whats App, e-mail of telefoon. Wijzigingen of vragen, beide is geen probleem! Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan komen we toch gewoon even langs. Bij ons staat de koffie ook altijd klaar!

LANGE TERMIJN

Nog een Unieke belofte van ons. Als enige in de markt durven we dit te doen. Omdat samenwerken investeren is in tijd en energie, en we dit iedereen evenveel willen geven, doen we het volgende. Voor minder dan een ‘vaste en super tevreden’ klant doen we het sowieso niet. Want juist samen blijven werken in de dynamische wereld van het internet is de sleutel tot online succes!

Geïnteresseerd in onze algemene voorwaarden?